flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Випускники програми з питань судового адміністрування на шляху підвищення ефективності роботи суду та довіри громадян до судової системи

24 березня 2017, 11:02

21-23 березня 2017 року пройшла зустріч випускників програми з питань судового адміністрування «Підсумки та плани на майбутнє». Захід ініційовано Програмою USAID «Нове правосуддя» за участі Університету штату Мічиган (США) в партнерстві з Національною школою суддів України та ДСА України, задля ознайомлення із інноваціями та проектами, що були запроваджені керівниками апаратів судів, які успішно завершили навчальну Програму з питань судового адміністрування.

 

В робочій зустрічі прийняла участь керівник апарату Київського апеляційного господарського суду Ольга Пасічник, випускниця Програми 2016 року.

 

За результатами триденної роботи було розроблено стратегічний план розвитку професії судового адміністратора в Україні на наступні п’ять років, який сприятиме покращенню доступу до правосуддя, підвищенню ефективності роботи суду та довіри громадян до судової системи.

 

 

 

 

 

 

Керівник Програми USAID реформування сектору юстиції «Нове правосуддя» Девід М. Вон відзначив, що основним завданням судових адміністраторів виступає взаємодія із суспільством задля полегшення доступу громадян до судових установ, а також сприяння налагодженню належної та відкритої комунікації судів та населення.