flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Аби новорічні свята постукали у віконце до кожного!

26 грудня 2016, 15:56

26 грудня 2016 року керівник апарату Київського апеляційного господарського суду Ольга Пасічник відвідала спеціалізовану установу «Школа Життя», аби разом із організаторами заходу ВГОІ «Правозахисна спілка інвалідів» та представниками судових установ передати дітям новорічні дарунки.

В закладі, якому вже понад 20 років, навчається близько 150 дітей із інвалідністю та особливими потребами. Пазли, розвиваючі ігри, олівці, фарби – всі ці подарунки обов’язково стануть в нагоді малечі, яка, у тому числі, й через тактильний досвід має можливість познавати навколишній світ та розвиватися.

В знак вдячності колектив школи, який заслуговує на окрему величезну вдячність та повагу за свою чуйність та стійкість, організували разом із дітлахами зворушливу новорічну виставу.

   

Кожного разу, відвідуючи такі заклади, дивуєшся силі духу та відданості тих, хто там працює. Вірності батьків, які піклуються про, хоча й у чомусь не ідеальних, проте таких коханих та люблячих дітей. Хочеться вірити, що якомога більше меценатів відвідають такі заклади. Адже, безсумнівно, вони потребують допомоги від кожного небайдужого!

  Добра та злагоди кожному дому! З наступаючими новорічними святами!