flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підвищення рівня професійної обізнаності прес-секретарів

24 листопада 2016, 11:23

Національна школа суддів України 21-23 листопада 2016 року провела підготовку спеціалістів із забезпечення зв’язків зі ЗМІ (прес-секретарів) місцевих та апеляційних судів Вінницької, Житомирської, Київської, Черкаської і Чернігівської областей та міста Києва.

В заході участь взяла та отримала відповідний сертифікат і прес-секретар Київського апеляційного господарського суду Наталя Шкорупеєва.   

Під час освітнього заходу були розглянуті основні положення законодавства України в даній галузі; особливості забезпечення об’єктивного та неупередженого висвітлення діяльності судів; розробка комунікаційної стратегії в судах; порядок налагодження співпраці із засобами масової інформації та взаємодія судів з громадськістю; підготовка суддів-спікерів суду для надання коментарів; основні напрямки діяльності прес-секретаря суду тощо.

Учасники також виконували практичні завдання, що дозволило не тільки опрацювати матеріал, але й закріпити одержану інформацію.  

Також учасники заходу мали змогу поспілкуватися з журналістами, освоїти основи тайм-менеджменту та методики оптимізації робочого часу, що стало корисним та цікавих бонусом до навчальної програми.