flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Творимо нашу історію уже сьогодні: студентство в стінах Київського апеляційного господарського суду

21 вересня 2016, 17:40

21 вересня 2016 року у Всесвітній день миру Київський апеляційний господарський суд запросив першокурсників Академії адвокатури України відвідати «коридори судової влади».

Так, в рамках свого спецкурсу «Введення в професію юриста», суддя апеляційного господарського суду Олена Коротун


розповіла молодому поколінню правознавців про етапи та процес творення правосуддя. Передала частину здобутих за роки суддівства основоположних істин даної професії.

Також, з вітальним словом вступив суддя Олександр Гаврилюк та презентував Академії свою нову книгу «За волю України».


Нюансами професії помічника судді, секретаря судового засідання з гостями поділилися Володимир Шалівський, Аліна Лубківська та Катерина Куценко, розповівши про специфіку функціонування апеляційної інстанції та особливість розгляду справ в господарський судах України.

Керівник апарату КАГС Ольга Пасічник висвітлила гостям історію становлення та розвитку Київського апеляційного суду починаючи з 2001 року.

Крім того, студентам було проведено екскурсію по робочим кабінетам судової установи. Юнацтво отримало можливість поринути у робочу атмосферу деяких відділів суду та суддівських кабінетів, пересвідчитись, що судова система України функціонує на належному рівні лише за плідної та відданої праці людей.