flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

«Апеляційний суд скасував рішення про банкрутство "Чорноморнафтогазу"», – «УНІАН»

21 липня 2016, 10:50

«Апеляційний суд скасував рішення про банкрутство «Чорноморнафтогазу». Згідно з повідомленням «Нафтогазу», скасування постанови дозволить «Чорноморнафтогазу» продовжити роботу, зокрема, щодо повернення втрачених у Криму активів», – пише інформаційне агентство «УНІАН».

Так, 12 липня 2016 року Київський апеляційний господарський суд у справі № 910/7129/16 скасував рішення Господарського суду Києва, який порушив справу про банкрутство державної нафтогазової компанії «Чорноморнафтогаз».

«За інформацією прес-служби, перша судова інстанція не взяла до уваги норми Закону України «Про трубопровідний транспорт», згідно з яким щодо державних компаній (дочірніх структур «Нафтогазу»), що здійснюють транспортування газу магістральними трубопроводами і використовують підземні сховища, не може бути порушено справу про банкрутство.

Згідно з повідомленням, скасування незаконної постанови дозволить «Чорноморнафтогазу» продовжити роботу, зокрема, щодо повернення втрачених в Криму активів», – йдеться в статті.