flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Прес-секретар Київського апеляційного господарського суду пройшла курс-тренінг «Суд людською мовою»

08 липня 2016, 10:16

7 липня 2016 року прес-секретар Київського апеляційного господарського суду Наталя Мельник отримала цінний теоретичний та практичний досвід, пройшовши курс-тренінг «Суд людською мовою». Організаторами та модераторами заходу виступили Рада суддів України, прес-центр судової влади та громадська організація «Вектор прав людини» в рамках проекту «Суд людською мовою».

Слухачі отримали незамінну інформацію щодо різноманітних, а головне – дієвих, інструментів подачі повідомлень та важливих «меседжів» щодо діяльності суду для громадськості, стали учасниками не тільки інтерактивних завдань, а й реального прес-брифінгу Голови Ради суддів України Валентини Сімоненко та представників ГО «Вектор прав людини» із засобами масової інформації.

 

      

 

 

Довідка:

ГО «Вектор прав людини» створений для захисту права на справедливий суд та просвітницької роботи для широкого кола населення у даній галузі. Ініціатива об’єднує громадських активістів, IT спеціалістів та професійних юристів (trialinsimplewords@gmail.com, https://www.facebook.com/trialinsimplewords/)