flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд зобов’язав товариство виконати умови договору та передати Міністерству оборони України 30 квартир вартістю майже 11 млн грн, – ЗМІ

24 березня 2016, 09:33

«21 березня 2016 року Київський апеляційний господарський суд поставив крапку у процесі за позовом військової прокуратури Центрального регіону в інтересах Міністерства оборони України», – йдеться в повідомлені видання «Тема».

До господарського суду звернувся прокурор в особі Міністерства оборони України з позовом до ТОВ «Західноукраїнська холдингова компанія» про виконання умов договору та сплати штрафних санкцій за його неналежне виконання.

Київський апеляційний господарський суд, вивчивши надані докази у справі та вислухавши доводи сторін прийшов до висновку про законність та справедливість вимог позивача, зобов’язавши комерційну структуру виконати умови договору та виплатити Міністерству оборони України штрафні санкції у сумі 1,9 млн грн.

 «Таким чином, залишилось в силі рішення господарського суду м. Києва, яким зобов’язано ТОВ «Західноукраїнська холдингова компанія» на виконання умов договору передати на користь Міністерства оборони України 30 квартир загальною площею 2184 кв м і вартістю майже 11 млн грн у м. Рівне, а також провести реєстрацію речових прав на вказане нерухоме майно за оборонним відомством», підсумовано в повідомленні.