flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя-спікер КАГС пройшла семінар-тренінг «Зв’язки з громадськістю в судах»

17 лютого 2016, 16:09

16 лютого 2016 року суддя-спікер Київського апеляційного господарського суду Разіна Тетяна пройшла семінар-тренінг для суддів-спікерів «Зв’язки з громадськістю в судах», метою якого було налагодження комунікаційних навичок суддів-спікерів через, у тому числі, задіяння досвіду представників іноземних країн (США і Великої Британії).

Захід відбувся за сприяння та за участю представників Ради суддів України, Проекту USAID «Справедливе правосуддя», Національної школи суддів України, Консультативної місії Європейського Союзу та Державної судової адміністрації України. Судді мали змогу ознайомитися із позицією Європейського суду з прав людини про право суспільства отримувати інформації із зали суду про розгляд гучних справ, розглянути типові проблеми, які виникають при спілкуванні зі представниками ЗМІ тощо.

Усі погодились, що до найголовнішим завдань судової системи України, а особливо її «голосів» в обличчі суддів-спікерів – є відновлення довіри до судової влади через всебічне інформування та комунікацію із громадськістю.

 

Фото взяті із офіційного веб-порталу Судової влади Украни