flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Щоб кожен боєць отримав свій шеврон, кожен підрозділ – свій прапор, кожен герой – свою відзнаку

23 грудня 2015, 11:42

Для підтримання духу бійців 14-ого батальйону територіальної оборони «Черкаси», спільними зусиллями колективу суддів Київського апеляційного господарського суду та Лисянського козацького полку Черкаського обласного козацького товариства всеукраїнської громадської організації «Українське реєстрове козацтво», було зібрано близько 40 тис. грн.

На кошти виготовили 600 шевронів, 30 прапорів та 52 почесні відзнаки, які козак-волонтер, а за сумісництвом – художник, який і долучився до створення усіх емблем та нагород, Олег Ганжа доставив до місця розташування батальйону – місто Волноваха Донецької області.

Там, на урочистому зібрані, після освячення полковим капеланом – отцем Володимиром, кожен боєць отримав свій шеврон, кожен підрозділ – свій прапор, кожен герой – свою відзнаку.

Також захисникам були передані малюнки та подарунки від дітлахів Київських та Черкаських шкіл, які так намагалися передати свою любов та гордість за геройство хлопців.  

Свою вдячність за надану підтримку бійці та командування батальйону передали через вручені Голові Київського апеляційного господарського суду Олега Хрипуна та судді КАГС Олександру Гаврилюку подяки 14-го ОМПБ.

 

           

Горді, що живемо в  одній країні! Слава героям! Слава Україні!