flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Київський апеляційний господарський суд та національна ініціатива «Відкритий Суд» підписали Угоду про партнерство

27 листопада 2015, 12:37

27 листопада 2015 року Київський апеляційний господарський суд та ГО «Відкритий Суд» підписали Угоду про партнерство в рамках реалізації проекту «Відкритий Суд».

«Ми відкриті для співпраці і готові усіма нам доступними шляхами демонструвати відкритість судової влади перед громадськістю. Оскільки саме відкритість судів є важливим інструментом у процесі відновлення віри народу України в правосуддя», – наголосив на зустрічі Голова КАГС Олег Хрипун. 

Визнаючи пріоритетність дотримання принципів верховенства права в Україні та фундаментальне значення правосуддя для розвитку державності, сторони домовились про партнерство задля сприяння розвитку правової свідомості суспільства в питаннях провадження судочинства, а також практичної реалізації забезпечення гласності та відкритості судового розгляду справ.

 «Нині існує гостра потреба в об’єктивному висвітленні інформації про судову систему, аби не просто підвищити авторитет судової влади в суспільстві, але для повернення громадськості довіри до органів правосуддя», – зазначив керівник проекту «Відкритий Суд» Станіслав Батрин.