flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

«Київський апеляційний господарський суд зобов'язав ДП «Київський бронетанковий завод» повернути Міністерству оборони України 13 млн грн», – «Укрінформ»

13 листопада 2015, 08:55

«Вивчивши надані докази та матеріали справи, колегія суддів КАГС прийшла до висновку, що навіть, якщо у подальшому сторони й продовжували виконувати умови договору, на що посилається скаржник в апеляційній скарзі, то такі дії не звільняють сторін від виконання договірних зобов'язань.

Колегія суддів залишила в силі рішення господарського суду першої інстанції й зобов'язала підприємство повернути до державного бюджету в особі Міністерства оборони України понад 13 млн грн попередньої оплати та штрафних санкцій за невиконання договору», – пише інформаційне агентство «Укрінформ».

Міністерством оборони України було переведено кошти за договором про закупівлю послуг завчасно, однак підприємство не виконало в зазначений строк взятих на себе зобов'язань, звітних документів щодо використання коштів попередньої оплати не надало та кошти не повернуло. Тому Міноборони звернулося до суду, аби повернути невиправдані витрати.