flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судді Київського апеляційного господарського суду обмінювалися досвідом з італійськими колегами

19 жовтня 2015, 15:07

25-26 вересня 2015 року у місті Санта Марія ді Леука, провінції Лечче (Італія) за ініціативи Територіальної асоціації промоції і захисту прав людини (ATIDU) група українських суддів, серед яких судді Київського апеляційного господарського суду Олександр Гаврилюк та Олена Коротун, прийняла участь у конференції «Захист права власності та кредиту між національним законодавством та Європейським судом з прав людини».

Метою заходу, та й Асоціації в цілому, є сприяння соціально-культурним обмінам і відносинам між містами-побратимами, за участю культурних діячів, правознавців із різних країн Європи. Так і цього разу конференцію відвідало близько 350 фахівців права, перед якими і мали честь виступити, поділитися досвідом, а також розкрити специфіку системи вітчизняного судочинства судді Київського апеляційного господарського суду.

   

Українська делегація під час свого виступу також зробила символічний подарунок Голові Асоціації ATIDU адвокату Іоланді Де Франческо – вручила пам’ятну медаль Гетьмана України Пилипа Орлика, який є автором першої в Європі Конституції.  Показавши європейським колегам, що Україна хоча і має свою історію права, однак є невід’ємною частиною Європи.

На фото українські судді розповідають про систему українського судочинства

Радникові Верховного касаційного суду, професору Альдо Фіале та італійському колезі-юристу 

 

 

 

 

 

 

Прес-служба Київського апеляційного господарського суду