flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Київський апеляційний господарський суд вчиться не інформувати, а комунікувати з громадськістю

07 жовтня 2015, 19:54



7 жовтня, на базі Київського апеляційного господарського суду пройшов семінар-тренінг представника України в Керівному Комітеті Ради Європи з питань медіа та інформаційного суспільства (2011-2014 рр.), екс-керівника Департаменту інформаційної політики Президента України (2005-2010 рр.), нині – незалежного медіа-експерта Лариси Мудрак «Комунікація судового органу в кризових умовах».

 «Світ змінився, що по-іншому вибудовує довіру. Нові механізми інформування та комунікування через соціальні мережі впливають на масову свідомість. Тому і влада, не виключенням є й судова гілка, має слідувати за вимогами часу, та змінюватися разом із суспільними вимогами. Важливо усвідомити, як подати інформацію, аби вона сприймалася суспільством правильно, а не через спотворене бачення котрогось зі ЗМІ», – зазначила Лариса Мудрак. 

Присутні судді та працівники прес-служби суду мали змогу прослухати доповідь експерта з приводу налагодження взаємозв’язків з громадськістю, заслухати рекомендації щодо практичних навичок спілкування з пресою, задати питання, а також внести власні пропозиції під час дискусійної розмови.