flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

«Апеляційний суд підтвердив примусове виселення комерсантів з держвласності», – «КиеVласть»

07 жовтня 2015, 12:52

У квітні 2014 року в Господарський суд міста Києва надійшла заява РВ ФДМ України до ТОВ «Класик-Хід» про розірвання договору оренди нерухомого майна та примусового звільнення орендованої площі. Позовні вимоги були обґрунтовані невиконанням відповідачем істотних умов договору, що є підставою для його розірвання.

Рішенням суду першої інстанції позовні вимоги були задоволені повністю, був розірваний договір оренди нерухомого майна та виселений ТОВ «Классік-Хід» у примусовому порядку з державного нерухомого майна загальною площею 1558,6 кв. м, розташованого за адресою: м Київ, бульвар Лесі Українки, 26.

Не погодившись із зазначеним рішенням, товариство подало апеляційну скаргу до Київського апеляційного господарського суду.

Проте, вивчивши обставини справи, апеляційний суд дійшов висновку, що доводи апелянта по суті скарги є безпідставними і необґрунтованими, оскільки не підтверджуються жодними доказами у справі і не спростовують викладених в судовому рішенні висновків. Тому, Господарський суд міста Києва прийняв законне і справедливе рішення.

«Таким чином, КАГС зобов'язав комерційну структуру негайно звільнити незаконно займану державну землю площею майже 1 560 кв. м і повернути її в комунальну власність міста», – підсумовує видання «КиеVласть».