flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

КАГС зобов’язав ПАТ «Сєвєродонецьке об'єднання Азот» виконувати умови договору поставки природного газу з ДК «Газ України» НАК «Нафтогаз України»

16 липня 2015, 15:28

Київський апеляційний господарський суд підтвердив рішення Господарського суду міста Києва за позовом ПАТ «Сєвєродонецьке об'єднання Азот» до ДК «Газ України».

«Так, у квітні 2015 р. ПАТ «Сєвєродонецьке об'єднання Азот», що входить до холдингу Ostchem (об'єднує підприємства азотної хімії Group DF), звернулося до Господарського суду м. Києва з позовною заявою до ДК «Газ України» НАК «Нафтогаз України» про визнання договору поставки природного газу (в обсязі до 1 625 800 тис. куб. м) недійсним.

Дослідивши матеріали, наявні у справі, апеляційний суд дійшов висновку, що суд першої інстанції дав належну оцінку доказам у справі і виніс законне обґрунтоване рішення. Мотивуючи своє рішення тим, що ПАТ «Сєвєродонецьке об'єднання Азот» не довело наявність тих обставин, з якими закон пов'язує визнання угод недійсними», – йдеться у статті інформаційного порталу «Луганський радар».