flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

«ПАТ «Укргазбанк» добилося в суді стягнення з боржників понад 36 млн грн», – КиевVласть

17 червня 2015, 11:15

«В інтересах Міністерства фінансів України з ТОВ «Металпак», ПП «Торгівельна агенція «Галицький ярмарок» та ПАТ «Завод будівельно-опоряджувальних машин» будуть стягнуті 36 391 933 грн заборгованості, санкцій за кредитним договором, і стягнення на предмет іпотеки... вивчивши представлені докази по справі, колегія суддів КАГС прийшла до висновку про відсутність підстав для зміни або скасування рішення суду першої інстанції. Тим самим, зобов'язавши комерційні структури виконувати свої грошові зобов'язання за кредитним договором перед банком» – пише видання КиевVласть.

 

 

Прокурор, в інтересах держави – Міністерства фінансів України, в особі ПАТ «Укргазбанк» звернувся до Господарського суду міста Києва з позовом до ТОВ «Металпак», ПП «Торгівельна агенція «Галицький ярмарок», ПАТ «Завод будівельно-опоряджувальних машин», про стягнення 36 391 933 грн заборгованості.

Рішенням Господарського суду міста Києва у справі № 5011-34/7806-2012 позов було задоволено, мотивуючись тим, що позичальник порушив свої зобов'язання за кредитним договором, прострочивши оплату процентів. Це ж рішення підтримав Київський апеляційний господарський суд.