flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Київський апеляційний господарський суд зобов’язав знести незаконний ресторанний комплекс на Долобецькому острові, – ЗМІ

10 червня 2015, 11:43

«Київський апеляційний господарський суд підтримав позицію прокуратури і залишив без змін рішення суду першої інстанції, яким товариство зобов'язане звільнити земельну ділянку на Долобецькому острові і за свій рахунок знести ресторанний комплекс, самовільно зведений на цій території», – пише видання NovostiUA.net.

Як було встановлено у ході розгляду справи, столичне підприємство без жодних правовстановлюючих документів зайняло близько 950 кв. м землі на території природно-заповідного фонду регіонального ландшафтного парку «Дніпровські острови» та незаконно облаштували на ній заклад громадського харчування.

Столична прокуратура подала позов до господарського суду з вимогою звільнити земельну ділянку та повернути її в комунальну власність, привівши в належний стан. Рішеннями судів першої та апеляційної інстанцій вимоги були визнані законними та задоволені в повному обсязі.