flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд повернув столичний велотрек до державної власності

10 червня 2015, 11:32

9 червня 2015 року в приміщені Київського апеляційного господарського суду відбулось засідання по справі № 910/23096/14 за право власності на спортивну споруду – велотрек, розташований по вул. Б. Хмельницького, 58 у місті Києві.

Прокуратура столиці подала позовом до об’єднання профспілок, організацій профспілок у місті Києві “Київська міська рада профспілок” та підприємства “Учбово-спортивна база велотрек “Авангард”, в якому просила визнати право на велотрек (полотно велотреку, трибуни, підтрибунні приміщення, адміністративний корпус та інші споруди і приміщення) за державною.

Рішенням Господарського суду міста Києва позов було задоволено повністю, проте об’єднання профспілок, організацій профспілок у місті Києві “Київська міська рада профспілок”, звернулося до Київського апеляційного господарського суду з апеляційною скаргою.   

У ході розгляду справи, за словами журналіста телеканалу «17 канал», колегія суддів не тільки слідувала закону, але й намагалася дізнатися у сторін справи, як саме вони планують відновити державну пам’ятку архітектури.  Так, вивчивши всі надані докази у справі, судді КАГС прийшли до висновку, що велотрек необхідно повернути до законної власності держави.

 

Ознайомитись із відео-репортажем можна, перейшовши по гіперпосиланню https://www.youtube.com/watch?v=urQqvfECq9g.