flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулись урочисті збори суддів та працівників апарату суду з нагоди святкування 24-річниці створення системи господарських (арбітражних) судів України

04 червня 2015, 15:20

У приміщені Київського апеляційного господарського суду відбулись урочисті збори суддів та працівників апарату суду з нагоди святкування 24-річниці створення системи господарських судів України.

 З вітальним словом відкрив захід Голова Київського апеляційного господарського суду Хрипун Олег Олексійович, який привітав присутніх із професійним святом та подякував за відданість своїй справі. Також Голова суду наголосив, що саме зараз, чесна та плідна праця кожного, як ніколи важлива для усієї держави.

      

Побажаннями успіхів та професійних здобутків, працівників суд привітали судді у відставці Григорович Олександр Михайлович та Куц Микола Матвійович.

Також з нагоди професійного свята, враховуючи досягнення у професійній діяльності, сумлінну високопрофесійну працю та зразкове виконання службових обов’язків, судді у відставці та працівники апарату суду були нагороджені відзнаками Голови та Керівника апарату Київського апеляційного господарського суду.