flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд не дав незаконно використати зерно кукурудзи, – ЗМІ

30 березня 2015, 11:19

«16 березня Київський апеляційний Господарський суд відмовив в задоволенні апеляційної скарги ПАТ «Перший український міжнародний банк», а раніше винесену ухвалу залишив в силі», –  йдеться в статті видання «РБК-Україна».  

У справі за позовом ПАТ «Перший український міжнародний банк» до ПАТ «ТАКО», про стягнення заборгованості за договором кредиту, було визнано незаконними дії державного виконавця, який відкрив виконавче провадження та вніс до акту опису і арешту зерно кукурудзи, яке, як було вияснено, належить ПП «СК ХМТ», а не ПАТ «ТАКО». Таким чином, суд першої інстанції визнав незаконними дії щодо опису та арешту зазначеного зерна.

Не погоджуючись із рішенням суду, ПАТ «ПУМБ» разом з державною виконавчою службою оскаржили справу в Київському апеляційному господарському суді. Проте, вивчивши всі докази у справі, колегія суддів КАГС відмовила в задоволенні апеляційної скарги, підтвердивши рішення суду першої інстанції щодо незаконності використання зерна кукурудзи іншого підприємства в якості  предмету стягнення за кредитом.