flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення у справі № 911/3515/14

15 грудня 2014, 17:01


 

Ухвалою Київського апеляційного господарського суду від 10.12.2014 у справі № 911/3515/14 за позовом ДП «Енергоринок» до ПАТ «Кримтеплоелектроцентраль», ПАТ «Харківська ТЕЦ-5» про визнання недійсним договору, на підставі ст. 27 Господарського процесуального кодексу України, залучено до участі у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача - Міністерство енергетики та вугільної промисловості України.

На підставі ст. 27 Господарського процесуального кодексу України, залучено до участі у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача - Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.

Зобов’язано позивача направити  копії позову  та апеляційної скарги на адресу третіх осіб  - Міністерству енергетики та вугільної промисловості України та Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП).

Зобов’язано третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача- Міністерство енергетики та вугільної промисловості України та Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП). надати суду пояснення по суті спору.