flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Статистичний звіт Київського апеляційного господарського суду щодо результатів опитування громадян – відвідувачів судів, проведеного з 1 по 5 вересня 2014 року

28 жовтня 2014, 14:31

 

З метою вивчення рівня довіри громадськості до судів, з 01 по 05 вересня 2014 року у Київському апеляційному господарському суді за ініціативою Ради суддів України та Державної судової адміністрації України спільно з Центром суддівських студій проведено анонімне опитування громадян – відвідувачів суду стосовно якості та ефективності роботи суду шляхом  анонімного анкетування.

Опитування було добровільним і проводилось з метою оцінки доступності правосуддя, ефективності організації роботи суду та незалежності, неупередженості суддів під час судового розгляду справ, розроблення відповідних рекомендацій для вирішення проблемних питань і удосконалення діяльності судів, органів суддівського самоврядування та інших органів судової влади та зміцнення довіри громадян до суду.

Відділом організаційного забезпечення роботи суду та розгляду звернень опрацьвано анкети, заповнені учасниками опитування. Нижче приведені питання на які пропонувалося відповісти респондентам та результати відповідей на них.