flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Київському апеляційному господарському суді відбувся день «відкритих дверей»

16 жовтня 2014, 14:02

3 жовтня 2014 року в Київському апеляційному господарському суді відбувся день «відкритих дверей», в якому прийняли участь випускники юридичного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка.


В ході зустрічі керівник апарату Оксана Євгенівна Скрипай розповіла гостям про історію становлення Київського апеляційного господарського суду, про спори, які розглядаються судом, про їх підвідомчість та особливості розгляду, склад суддівського корпусу та структуру апарату суду та інше.


 

Під час заходу, відвідувачі мали змогу ознайомитись з діяльністю структурних підрозділів  суду.

Також, в ході зустрічі випускники університету спостерігали за роботою спеціалістів відділу документального забезпечення, зокрема зосередили увагу на особливостях реєстрації апеляційних скарг, заяв, клопотань та інших документів в комп’ютерній програмі «Діловодство спеціалізованого суду».

В ході екскурсії приміщенням суду відвідувачі завітали до залів судових засідань, в тому числі до залу, обладнаного системою відеоконференцзв’язку, де наглядно побачили процес проведення судового засідання в режимі відеоконференції.

 

Наприкінці зустрічі керівник апарату суду відповіла на запитання студентів, зокрема щодо особливостей призначення на посаду помічника судді, порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців, посадових обов`язків секретаря судового засідання, спеціаліста канцелярії, наявності вакантних посад та інші. 

Скрипай О.Є. побажала випускникам-бакалаврам успішного вступу до магістратури, а студентам, які отримали повну вищу освіту – подальшого працевлаштування, а  учасники заходу висловили подяку за приємну бесіду та корисну і цікаву екскурсію.