flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя Київського апеляційного господарського суду прийняв участь у семінарі «Посилення ролі суддівського самоврядування в Україні»

05 вересня 2014, 14:18

Третього та четвертого вересня 2014 року Радою суддів України спільно з Проектом USAID «Справедливе правосуддя» та Державною судовою адміністрацією України проведено практичний семінар на тему «Посилення ролі суддівського самоврядування в Україні». 

У семінарі взяли участь представники Ради попереднього складу, голова Верховного Суду України Ярослав Романюк, Голова Державної судової адміністрації України Зеновій Холоднюк, керівник Проекту USAID «Справедливе правосуддя» Девід Вон, міжнародні експерти – представники судової влади з Італії, Румунії та Сполучених Штатів Америки. Також у роботі семінару прийняв участь суддя Київського апеляційного господарського суду, член Ради суддів України Михайло Новіков.

Головною метою проведення заходу стало забезпечення ефективного наступництва в діяльності новообраного складу Ради суддів України. Проходило обговорення питань компетенції органів суддівського самоврядування та його зміцнення, незалежності суддів, комунікаційної політики судової влади, суддівської етики та професійного розвитку судді, оцінки якості роботи суду, бюджетування, статистики та навантаження на суддів, інформаційні технології в діяльності судової влади та планування дій на випадок надзвичайних ситуацій.