flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги громадян – відвідувачів Київського апеляційного господарського суду

27 серпня 2014, 10:41

 

З метою вивчення рівня довіри громадськості до судів, з 01 по 05 вересня 2014 року у Київському апеляційному господарському суді за ініціативою Ради суддів України та Державної судової адміністрації України спільно з Центром суддівських студій буде проводитися анонімне опитування громадян – відвідувачів суду стосовно якості та ефективності роботи суду шляхом  анонімного анкетування.

Опитування є добровільним і проводиться з метою оцінки доступності правосуддя, ефективності організації роботи суду та незалежності, неупередженості суддів під час судового розгляду справ, розроблення відповідних рекомендацій для вирішення проблемних питань і удосконалення діяльності судів, органів суддівського самоврядування та інших органів судової влади та зміцнення довіри громадян до суду.

Під час проведення опитування всім відвідувачам Київського апеляційного господарському суду буде запропоновано заповнити анкету.

Інформація, яка збирається, є цілком конфіденційною і отримані відповіді будуть використані лише в узагальненому вигляді. Інформація отримується з метою розробки ефективних кроків щодо поліпшення якості роботи суду та підвищення рівня громадської довіри до судів.

Ваша думка є дуже важливою для нас!