flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Термінове оголошення про тимчасове зупинення поштових відправлень до Донецької і Луганської областей

24 липня 2014, 09:59

До  уваги  учасників  судового  процесу!

За повідомленням УДППЗ «Укрпошта» у зв’язку з загостренням суспільно - політичної ситуації на території Донецької та Луганської областей, проведенням бойових дій в зоні АТО, блокуванням шляхів проїзду до міста Донецька та міста Луганська незаконними озброєними угрупованнями, з 22 липня 2014 року і до окремого розпорядження, призупиняється приймання для пересилання поштових відправлень на адресу населених пунктів:

 

- Донецької області: Амвросіївського, Старобешівського, Шахтарського, Ясинуватського районів, м. Дзержинськ, м. Дебальцеве, м. Кіровське, м. Сніжне,    м. Донецьк, м. Макіївка, м. Єнакієве, м. Горлівка, м. Харцизьк, м. Торез;

 

- Луганської області: Перевальського, Попаснянського, Антрацитівського, Лутугинського, Станично-Луганського, Слов’яносербського, Краснодонського, Свердловського районів, м. Луганськ, м. Алчевськ, м. Первомайськ, м. Кіровськ,  м. Ровеньки, м. Красний Луч, м. Лисичанськ, м. Рубіжне, м. Стаханів, м. Брянка,     м. Сєверодонецьк.

 

У зв’язку з цим, просимо при зверненні до Київського апеляційного господарського суду зазначати електронну адресу та номер телефону для оперативного зв’язку.

Крім того, прохання здійснювати моніторинг інформації про дату та час судового засідання на сайті суду у розділі «Список справ, призначених до розгляду»