flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбувся XII позачерговий з’їзд суддів України

23 червня 2014, 12:48

19-20 червня 2014 року в Києві відбувся XII позачерговий з’їзд суддів України, який, зокрема обрав новий склад Ради суддів України, яку очолила суддя Верховного Суду України Валентина Сімоненко. До складу Ради суддів України від апеляційних господарських судів України увійшов суддя Київського апеляційного господарського суду Михайло Новіков.

Також делегати з’їзду  визначились та обрали трьох членів Вищої Ради юстиції по квоті з'їзду суддів: суддю Вищого господарського суду України Наталю Волковицьку, суддю Вищого адміністративного суду України Олексія Муравйова та суддю Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ Михайла Вільгушинського.

Із-за відсутності кворуму (частина делегатів виїхала до своїх міст і областей) питання щодо призначення членів Вищої кваліфікаційної комісії суддів України залишилося не вирішеним. У зв`язку з чим головуючий на з'їзді Василь Онопенко оголосив у його роботі перерву та повідомив, що рішення щодо дати продовження роботи з'їзду буде прийнято новообраним складом Ради суддів України