flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

19 жовтня 2017 року Київський апеляційний господарський суд прийме участь у  виїзному засідання робочої групи із забезпечення доступності суду та судової процедури для осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення.

18 жовтня 2017, 11:20

19 жовтня у приміщенні Львівського апеляційного господарського суду відбудеться чергове засідання робочої групи із забезпечення доступності суду та судової процедури для осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення, постійним членом якої є Київський апеляційний  господарський суд.

Крім того, у роботі візьмуть участь представники Вищої ради правосуддя, Ради суддів України, територіального управління Державної судової адміністрації України у Львівській області, судових установ Львова, Києва та Одеси, Національної асоціації адвокатів України, Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Правозахисна спілка інвалідів», Національної асамблеї людей з інвалідністю, ГО «Інститут судового менеджменту», Ресурсного центру «Безбар’єрна Україна» та інших громадських організацій.

 

Порядок денний

виїзного засідання робочої групи із забезпечення доступності суду та судової процедури для осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення в місті Львові

1.Відкриття засідання.

2.Обмін досвідом між судовими установами міста Києва та судовими установами міста Львова щодо доступності судових установ:

- Презентація щодо доступності до судової установи осіб з інвалідністю та маломобільних груп населення приміщення Апеляційного суду Київської області (доповідачі: представник Національної асамблеї інвалідів та представник Апеляційного суду Київської області).

- Презентація щодо доступності до судової установи осіб з інвалідністю та маломобільних груп населення приміщення Київського апеляційного адміністративного суду (доповідачі: представник ЦП УТОС та представник Київського апеляційного адміністративного суду).

- Презентація щодо доступності до судової установи осіб з інвалідністю та маломобільних груп населення приміщення Шевченківського районного суду міста Києва (доповідачі: представник ТУ ДСА в місті Києві та представник Шевченківського районного суду міста Києва ).

- Презентація щодо доступності до судової установи осіб з інвалідністю та маломобільних груп населення приміщення Апеляційного суду міста Києва (доповідачі: представник ВГОІ «Правозахисна спілка інвалідів» та представник Апеляційного суду міста Києва).

- Презентація щодо доступності до судової установи осіб з інвалідністю та маломобільних груп населення приміщення Київського апеляційного господарського суду (доповідачі: представник ГО «Інститут судового менеджменту» та представник Київського апеляційного господарського суду).

3.Обговорення та внесення пропозицій щодо доступності до правосуддя, як пілотного проекту «Навігація суддів» судових установ на прикладі Одеського апеляційного господарського суду, Київського апеляційного адміністративного суду, Вищої ради правосуддя, Шевченківського районного суду міста Києва.

4.Обговорення та внесення пропозицій щодо створення Комітету з питань доступності до правосуддя, як дорадчого органу на постійній основі, при відповідному органі.

5.Обговорення та внесення пропозицій щодо розробки проекту Положення та регламенту Комітету з питань доступності до правосуддя при відповідному органі, як дорадчого органу на постійні основі.

6.Інші питання.

Прес-служба Київського апеляційного господарського суду