flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення у справі 911/302/18 (ПАТ «Державний акціонерний банк Укпаїни», ФОП Єлісєєв В.В. )

29 серпня 2018, 17:00

 

Ухвалою Київського апеляційного господарського суду від 27.08.2018 у справі № 911/302/18 (головуючий суддя: Дикунська С.Я.) за  позовом Публічного акціонерного товариства «Державний ощадний банк України» до  Фізичної особи-підприємця Єлісєєва Володимира Валентиновича про стягнення заборгованості, відкрити апеляційне провадження за апеляційною скаргою Публічного акціонерного товариства «Державний ощадний банк України» на рішення Господарського суду Київської області від 29.05.2018 у справі № 911/302/18.

Фізична особа-підприємець Єлісєєв Володимир Валентинович вправі подати оформлений відповідно до вимог ст. 263 ГПК України відзив на апеляційну скаргу протягом 10 діб з дня опублікування оголошення на офіційному веб-сайті судової влади України про прийняття даної ухвали, але не пізніше 11.09.2018. Відсутність відзиву на апеляційну скаргу не перешкоджає перегляду судового рішення в апеляційному порядку.

Апелянт має право подати  відповідь на відзив на його апеляційну скаргу протягом 10 днів з дня його отримання від відповідного учасника справи.

Копія відзиву (відповіді на відзив) та доданих до них документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана одночасно з надсиланням відзиву (відповіді на відзив) до суду.

Будь-яка письмова заява, відзиви, клопотання, заперечення мають бути оформлені на підставі ст. 170 ГПК України і подаватись згідно ст. 169 ГПК України тільки в письмовій формі.

В порядку підготовки справи до апеляційного розгляду встановити строк для подання учасниками справи заяв та клопотань, пояснень протягом 10 днів з дня вручення ухвали про відкриття апеляційного провадження (для позивача), або опублікуванні оголошення на офіційному веб-сайті судової влади України про прийняття даної ухвали (для відповідача), але не пізніше 11.09.2018.

Заяви, клопотання і інші документи, подані після закінчення процесуальних строків, встановлених цією ухвалою, залишаються без розгляду.

Всі документи і письмові докази подаються виключно через Відділ забезпечення автоматизованого розподілу, контролю та моніторингу виконання документів Київського апеляційного господарського суду (канцелярію суду) за адресою: м. Київ, вул. Шолуденка, 1 ( 1 поверх).