flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення у справі № 910/5935/17 (ПАТ «Державний експортно-імпортний банк України», ПАТ «Чорноморський банк розвитку та реконструкції», Фонд гарантування вкладів фізичних осіб)

10 серпня 2018, 15:33

 

Ухвалою Київського апеляційного господарського суду від 09.08.2018 у справі № 910/5935/17 (головуючий суддя: Разіна Т.І.) за позовом публічного акціонерного товариства «Державний експортно-імпортний банк України»до уповноваженої особи Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію Публічного акціонерного товариства «Чорноморський банк розвитку та реконструкції», третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача - Фонд гарантування вкладів фізичних осіб, про визнання дій протиправними та зобов’язання вчинити дії, апеляційну скаргу виконуючого обов’язки уповноваженої особи Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію публічного акціонерного товариства «Чорноморський банк розвитку та реконструкції» в особі уповноваженої особи Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію  Є.В. Ожго на ухвалу Господарського суду Київської області від 19.07.2018 у справі № 910/5935/17  - залишити без руху.

Для усунення встановлених при поданні апеляційної скарги недоліків надати Концерну радіомовлення, радіозв’язку та телебачення 10 (десять) днів з дня вручення ухвали про залишення апеляційної скарги без руху.

Повідомити виконуючого обов’язки уповноваженої особи Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію публічного акціонерного товариства "Чорноморський банк розвитку та реконструкції" в особі уповноваженої особи Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію  Є.В. Ожго, що при невиконанні вимог даної ухвали щодо надання доказів на підтвердження повноважень в.о. генерального директора Концерну Богданова О.М. станом на 27.12.2017, апеляційна скарга вважатиметься неподаною та повертається апелянту згідно ст. 260 Господарського процесуального кодексу України.