flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення у справі № 911/3742/15 (Відділ примусового виконання рішень управління ДВС Головного територіального управління юстиції у Херсонській області, ПАТ «Дельта Банк», Фермерське господарство «Садове-2011»)

16 травня 2018, 16:48

 

            Ухвалою Київського апеляційного господарського суду від 14.05.2018 у справі № 911/3742/15 (головуючий суддя: Калатай Н.Ф.) за позовом Публічного акціонерного товариства «Дельта Банк» до Фермерського господарства «Садове-2011», апеляційну скаргу Відділу примусового виконання рішень управління державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Херсонській області на ухвалу Господарського суду Київської області від 28.03.2018 про часткове задоволення скарги Публічного акціонерного товариства «Дельта Банк» на дії Відділу примусового виконання рішень управління державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Херсонській області у справі № 911/3742/15 залишити без руху. Протягом десяти днів з дня вручення цієї ухвали Відділ примусового виконання рішень управління державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Херсонській області має право усунути недоліки, а саме, подати до Київського апеляційного господарського суду докази сплати судового збору в сумі 1 762 грн., докази направлення позивачу листом з описом вкладення копії довіреності № 19 від 02.01.2018, а також подати заяву про поновлення строку на апеляційне оскарження із зазначенням підстав його поновлення. Роз’яснити Відділу примусового виконання рішень управління державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Херсонській області, що в разі невиконання в строк, визначений п. 2 її резолютивної частини, ухвали суду:

  • в частині надання доказів сплати судового збору в сумі 1 762 грн. та доказів направлення позивачу листом з описом вкладення копії довіреності № 19 від 02.01.2018, апеляційна скарга вважається неподаною та повертається апелянту;
  • в частині подання заяви про поновлення строку на апеляційне оскарження із зазначенням підстав для його поновлення суд відмовляє у відкритті апеляційного провадження у порядку, встановленому статтею 261 ГПК України.

      Роз’яснити Відділу примусового виконання рішень управління державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Херсонській області, що відповідно до приписів ст. 118 ГПК України право на вчинення процесуальних дій втрачається із закінченням встановленого законом або призначеного судом строку (ч. 1); заяви, скарги і документи, подані після закінчення процесуальних строків, залишаються без розгляду, крім випадків, передбачених цим Кодексом (ч. 2). Копію ухвали надіслати учасникам справи. Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддями та не підлягає оскарженню.