flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення у справі № 973/25/18 (ПАТ «Сбербанк», ПАТ «Сімферопольський комбінат Хлібопродуктів», ПАТ «Одеський коровай»)

05 березня 2018, 17:56

 

Ухвалою Київського апеляційного господарського суду від 01.03.2018 (суддя Отрюх Б.В.) за заявою Публічного акціонерного товариства «Сбербанк» про видачу наказу на примусове виконання рішення Постійно діючого третейського суду при Всеукраїнській громадській організації «Союз інвесторів України» від 21.12.2015 по справі № 136/15 за позовом Публічного акціонерного товариства «Сбербанк» до Публічного акціонерного товариства «Сімферопольський комбінат Хлібопродуктів» третя особа Публічне акціонерне товариство «Одеський коровай» про стягнення заборгованості в розмірі 266 932 680, 72 російських рублів та 96 882 779, 91 гривень. Прийнято до розгляду заяву Публічного акціонерного товариства “Сбербанк” про видачу наказу на примусове виконання рішення Постійно діючого третейського суду при Всеукраїнській громадській організації “Союз інвесторів України” від 21.12.2015 по справі № 136/15. Розгляд заяви призначено на 02.04.2018 о 09 год. 30 хв. Судове засідання відбудеться у приміщенні Київського апеляційного господарського суду за адресою: вул. Шолуденко, 1, м. Київ, 04116, зал судових засідань №5 (перший поверх). Зобов’язано сторін надати суду документи на підтвердження свого правового статусу на день розгляду справи у суді (витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань – у випадку внесення змін     до вказаного реєстру     після призначення заяви до розгляду);   - документи, що підтверджують повноваження представників (накази, довіреності, тощо) - оригінали для огляду, належні копії - до матеріалів справи. Зобов’язано заявника надати суду власне письмове підтвердження того, що у провадженні господарських судів України або іншого органу, який в межах своєї компетенції вирішує спори, немає справи зі спору між тими ж сторонами, про той же предмет і з тих же підстав та не має рішення цих органів з такого спору. Зобов’язано кожну із сторін третейського спору та Постійно діючого третейського суду при Всеукраїнській громадській організації “Союз інвесторів України” надати суду письмову інформацію про наступне:

- чи визнавалась третейська угода у даній справі недійсною;

- чи не скасоване рішення третейського суду у справі № 136/15 компетентним судом;

- чи є у провадженні інших судів заяви про оскарження чи скасування рішення третейського суду. Зобов’язано Постійно діючого третейського суду при Всеукраїнській громадській організації “Союз інвесторів України” (місце реєстрації:03143, м. Київ, вул. Заболотного, буд. 150, корп. А, офіс 25) протягом п’яти днів від дня надходження цієї ухвали, з метою розгляду заяви про видачу наказу на примусове виконання рішення, надати суду:

- третейську справу № 136/15 за позовом   Публічного акціонерного товариства “Сбербанк” до   Публічного акціонерного товариства “Сімферопольський комбінат Хлібопродуктів” третя особа Публічне акціонерне товариство “Одеський коровай” про   стягнення заборгованості в розмірі 266   932   680, 72 російських рублів та 96   882   779,91 гривень.;

- свідоцтво про реєстрацію третейського суду (копію);

- положення про Постійно діючого третейського суду при Всеукраїнській громадській організації “Союз інвесторів України” (копію);

- регламент третейського суду (копію);

- список третейських суддів. Повідомити учасників судового процесу про те, що подання письмових доказів має здійснюватися з супровідним листом через канцелярію суду. Довести до відома учасників судового процесу, що неявка сторін чи однієї із сторін, належним чином повідомлених про дату, час та місце розгляду справи, не перешкоджає судовому розгляду заяви. Направлено копію даної ухвали сторонам у справі та Постійно діючого третейського суду при Всеукраїнській громадській організації “Союз інвесторів України” (місце реєстрації:03143, м. Київ, вул. Заболотного, буд. 150, корп. А, офіс 25).