flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення у справі № 973/24/18 (ТОВ «Квазар Імпекс», ТОВ «ЛФ «Енергосервіс»)

20 лютого 2018, 17:35

 

Ухвалою Київського апеляційного господарського суду від 15.02.2018 у справі № 973/24/18 (головуючий суддя: Калатай Н.Ф.) за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Квазар Імпекс» до Товариства з обмеженою відповідальністю «Енергосервіс» про стягнення заборгованості прийнято до розгляду заяву Товариства з обмеженою відповідальністю «Квазар Імпекс» про видачу наказу на примусове виконання рішення Постійно діючого Третейського суду при асоціації «Правовий захист фізичних та юридичних осіб» від 13.07.2017 у справі № 2-2/17, розгляд справи призначено на 27.02.2018 об 11 год. 00 хв. в приміщенні Київського апеляційного господарського суду за адресою: м. Київ, вул. Шолуденка, 1, зал судових засідань № 15    (ІІ поверх).

Зобов’язано кожну із сторін третейського спору та третейській суд надати суду письмову інформацію про наступне:

  • чи наявне третейське застереження і чи не визнавалося воно недійсним;
  • чи не скасоване рішення Постійно діючого Третейського суду при асоціації «Правовий захист фізичних та юридичних осіб» компетентним судом;
  • чи є в провадженні Київського апеляційного господарського суду або інших судів заяви про оскарження чи скасування рішення Постійно діючого Третейського суду при асоціації «Правовий захист фізичних та юридичних осіб».

Зобов’язано кожну із сторін третейського спору та третейській суд надати суду до дати слухання справи належним чином засвідчені копії:

  • положення про Постійно діючий Третейський суд при асоціації «Правовий захист фізичних та юридичних осіб»;
  • регламент Постійно діючого Третейського суду при асоціації «Правовий захист фізичних та юридичних осіб».