flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення у справі № 901/3431/13 (ДП «Адміністрація морських портів України» в особі філії «Морська пошуково-рятувальна служба» ДП «Адміністрація морських портів України», ТОВ «Таврія Буд», ПАТ «Судноплавна компанія «Укррічфлот» )

20 січня 2016, 12:43

Ухвалою Київського апеляційного господарського суду від 16.01.2016 у справі № 901/3431/13 (головуючий суддя Жук Г.А.) за скаргою ПАТ «Судноплавна компанія «Укррічфлот» на дії Відділу державної виконавчої служби Подільського районного управління юстиції у м. Києві, за позовом ДП «Адміністрація морських портів України» в особі філії «Морська пошуково-рятувальна служба» ДП «Адміністрація морських портів України» до 1) ТОВ «Таврія Буд», 2) ПАТ «Судноплавна компанія «Укррічфлот» про стягнення 996, 96 грн., поновлено ДП «Адміністрація морських портів України» в особі філії «Морська пошуково-рятувальна служба» ДП «Адміністрація морських портів України» строк на подання апеляційної скарги та прийнято до провадження.

Розгляд справи призначено на 01.02.2016 о 10.30 год. у приміщенні Київського апеляційного господарського суду за адресою: м. Київ, вул. Шолуденка, 1, зал судового засідання № 9.

Зобов’язано учасників судового процесу надати суду: оригінали документів, копії яких подавались до матеріалів справи (на огляд), зобов’язано ТОВ «Таврія Буд» та ПАТ «Судноплавна компанія «Укррічфлот» надати суду відзиви на апеляційну скаргу у відповідності до вимог ст. 96 ГПК України із документальним обґрунтуванням своїх доводів та заперечень, зобов’язано Відділ державної виконавчої служби Подільського районного управління юстиції у м. Києві надати суду оригінали (для огляду) та належним чином завірені копії (для долучення до матеріалів справи) матеріали виконавчого провадження ВП № 48901958 та письмові пояснення по суті поданої ПАТ «Судноплавна компанія «Укррічфлот» скарги.