flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У КАГС проводиться анонімне опитування відвідувачів суду

01 червня 2018, 11:12

 

Сьогодні, 1 червня 2018 в Київському апеляційному господарському суді розпочалось добровільне анонімне опитування відвідувачів – учасників проваджень з питань діяльності суду, яке триватиме до 22 червня 2018.

Респондентам пропонується заповнити бланки анкет та відповісти на питання, що стосуються інформаційної та архітектурної доступності суду, ефективності організації роботи суду та здійснення судочинства.

Паперові бланки анкет можна отримати на першому поверсі суду (м. Київ, вул. Шолуденка, 1) та залишити в скриньці для заповнених анкет.

Опитування, також, можна пройти он-лайн шляхом заповнення електронної форми анкети на офіційному сайті Київського апеляційного господарського суду, натиснувши на посилання нижче.

 

Перейти до заповнення електронної анкети

 

Звертаємо Вашу увагу, що опитування є добровільним і проводиться з метою отримання зовнішньої незалежної оцінки роботи суду.

Інформація, яка збирається, є цілком конфіденційною і отримані відповіді будуть використані лише в узагальненому вигляді. Інформація отримується з метою розробки ефективних кроків щодо поліпшення якості роботи та підвищення рівня довіри громадян до суду.

 

Запрошуємо Вас взяти участь в опитуванні! Ваша думка є важливою для нас!