flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення у справі № 910/24269/14 (Департамент державної виконавчої служби Міністерства юстиції України, ПАТ “Банк Форум» в особі уповноваженої особи Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію ПАТ «Банк Форум» Соловйової Н.А., ТОВ «Будівель

17 травня 2017, 12:01

 


Ухвалою Київського апеляційного господарського суду від 15.05.2017 у справі № 910/24269/14 (головуючий суддя Михальська Ю.Б.) за скаргою Публічного акціонерного товариства «Банк Форум» на дії Відділу примусового виконання рішень Департаменту Державної виконавчої служби Міністерства юстиції України за позовом Публічного акціонерного товариства «Банк Форум» в особі уповноваженої особи Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію ПАТ «Банк Форум» Соловйової Наталії Анатоліївни до 1) Товариства з обмеженою відповідальністю «Будівельна компанія «Кримзалізобетон»;  2) Товариства з обмеженою відповідальністю «Золотий Символ»; 3) Публічного акціонерного товариства «Кримзалізобетон»; 4) Товариства з обмеженою відповідальністю «Поліс-Крим» про стягнення заборгованості, відновлено пропущений строк для подання апеляційної скарги, прийнято апеляційну скаргу Департаменту державної виконавчої служби Міністерства юстиції України до провадження.

Розгляд справи призначено на 25.05.2017 о 14 год. 00 хв. у приміщенні Київського апеляційного господарського суду за адресою: м. Київ, вул. Шолуденка, 1, зал судового засідання № 5 (перший поверх).

З текстом ухвали суду можна ознайомитись в Єдиному державному реєстрі судових рішень.